Κίνα Ζωηρή ταμπλέτα βιταμίνης C κατασκευαστής

Co. υγιεινής διατροφής Anhui kangbote, ΕΠΕ

KBT είναι εξειδικευμένο στην έρευνα & την ανάπτυξη, μάρκετινγκ των φυσικών προϊόντων υγείας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες ΜΙΑΣ λύσης ΣΤΑΣΕΩΝ, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Βοηθήστε τους πελάτες μας για το σχέδιο συσκευασίας, εγγραφή εγγράφων και αναπτύξτε τους νέους τύπους.

Ειδήσεις

June 4, 2021

Γιατί εσείς πάντα ξυπνήστε στα μεσάνυχτα και σκληρός να πέσει κοιμισμένος πάλι;

Διαφορετικό από την παραδοσιακή αϋπνία, thie το άρθρο μιλά για το φαινόμενο ή το σύμπτωμα που άνθρωποι πάντα ξυπνήστε στα μεσάνυχτα και σκληρός να πάρει κοιμισμένος πάλι. Γίνεται ένα κοινό πρόβλημα μεταξύ ενός αυξανόμενου αριθμού μέσης ηλικίας προσώπου. Ειδικά για τις γυναίκες – είναι διπλασιασμένη δυνατότητα να υπάρξει η αϋπνία από αρσενικές. Οι γυναίκες είναι πιθανότερο να πάρουν τη διάθεση διαταραγμένη από τον άνδρα λόγω του παράγοντα ορμονών.

 

Ένα άρθρο έρευνας που δημοσιεύεται σύμφωνα με σε Sciencedaily:

 

 

Περίπου 25 τοις εκατό Αμερικανών δοκιμάζουν την οξεία αϋπνία κάθε χρόνο, αλλά περίπου 75 τοις εκατό αυτών των ατόμων ανακτούν χωρίς ανάπτυξη του επίμονου φτωχού ύπνου ή της χρόνιας αϋπνίας, σύμφωνα με μια νέα μελέτη. – sciencedaily.com

 

 

Ξυπνήστε στα μεσάνυχτα, κυρίως που οφείλεται στην οργανική ασθένεια και την ψυχολογική ασθένεια.

1. Οι άνθρωποι με αυχενικό spondylosis μπορούν να κοιμηθούν με την ανάρμοστη στάση που προκαλούν το μόλυβδο έντασης μυών λαιμών να ξυπνήσουν στα μεσάνυχτα.

2. Μερικοί άνθρωποι έχουν τη υψηλή πίεση αίματος ή η επίθεση καρδιών μπορεί να προκαλέσει να ξυπνήσει στα μεσάνυχτα.

3. Οι άνθρωποι έχουν prestate τις ασθένειες ή οι όγκοι στον εγκέφαλο μπορούν να προκαλέσουν το παρόμοιο σύμπτωμα επίσης.

4. Οι ψυχολογικές ασθένειες όπως η κατάθλιψη μπορούν επίσης ξυπνήστε στη μέση της νύχτας.

 

αϋπνία ανακούφισης μέσω της επεξεργασίας τροφίμων

 

 

Μέτρα για ξυπνήστε στα μεσάνυχτα

Ρυθμίστε το βιολογικό ρολόι σας

Σηκωθείτε και ο ύπνος στον εγκατεστημένο χρόνο, δεν παίρνει ένα μακρύ NAP το μεσημέρι ή δεν μένει επάνω αργά τη νύχτα. Είναι σκληρότερο για τον εγκέφαλο και το σώμα σας να πέσουν κοιμισμένο σε έναν άγνωστο χρόνο.

Χτίστε μια καλή διάθεση πριν από τον ύπνο

Η πτώση κοιμισμένη με την ιδιοσυγκρασία μπορεί να προκαλέσει τον εφιάλτη και ξυπνήστε στα μεσάνυχτα επίσης. Έτσι μην πάρτε 0 τη νύχτα και αποφύγετε για να υποστηρίξετε για τα μικροπράγματα με άλλα το βράδυ. Προσπαθήστε να ακούσετε κάποια ελαφριά μουσική θα είναι χρήσιμος.

Άσκηση καθημερινά

Η άσκηση όχι μόνο θα ωθήσει τη φυσική κατάσταση μας, αλλά και θα κάνει τα οφέλη στον ύπνο μας. Προσοχή: Μην κάνετε την επίμονη άσκηση.

Δημιουργήστε ένα κατάλληλο περιβάλλον ύπνου

Έχετε ένα κατάλληλες μαξιλάρι και μια κλινοστρωμνή. Κλείστε τα παράθυρα, τις κουρτίνες και την πόρτα για να εξασφαλίσετε ένα ήρεμο περιβάλλον. Εάν είναι απαραίτητο – οι γείτονές σας είναι θορυβώδεις – βαλμένος στα earplugs.

Αποφύγετε

Εκτός από το κάπνισμα όντας ένας σημαντικός κίνδυνος για την υγεία, η εισαγωγή νικοτίνης κάνει το αρνητικό αποτέλεσμα στο καρδιαγγειακό σύστημα που επηρεάζει τον ύπνο.

Αποφύγετε το ποτό caffine ή τσαγιού το βράδυ

Εάν είστε ευαίσθητοι στο caffine ή το τσάι, μην πάρτε ακόμη και για ένα μικρό φλυτζάνι μετά από το γεύμα. Μερικά μη αλκοολούχα ποτά μπορούν επίσης να περιέχουν το προαναφερθε'ν υλικό.

Πάρτε μερικές βιταμίνες

Η ανεπάρκεια βιταμινών μπορεί επίσης να προκαλέσει την αϋπνία. Πάρτε κάποια ζωηρή ταμπλέτα Kangbote Multivitamin που κρατά διανοητική και η φυσική υγεία είναι επίσης ένα κρίσιμο σημείο για καλύτερα έναν ύπνο.

Κρατήστε το κινητό τηλέφωνο μακριά

Η ακτινοβολία σημάτων κινητών τηλεφώνων και το μπλε φως οθόνης είναι επιβλαβείς για τον ύπνο και την όραση. Μεταστρέψτε το κινητό τηλέφωνο σας στον τρόπο προσοχής ματιών και το χαμηλώστε όταν είναι αργά.

 

 

Ακολουθήστε ότι οι προαναφερθείσες οδηγίες θα μειώσουν αποτελεσματικά την πιθανότητα στα μεσάνυχτα. Μόλις συμβεί πάλι, μην αναγκάστε στον ύπνο πάλι εάν δεν είστε νυσταλέοι. Διαβάστε ότι μερικά βιβλία στον τρόπο προσοχής ματιών θα σας βοηθήσουν να πάρετε κουρασμένους σύντομα. Ποια είναι τα ειδικά αντίθετα μέτρα σας για την αϋπνία;

Στοιχεία επικοινωνίας