Κίνα Ζωηρή ταμπλέτα βιταμίνης C κατασκευαστής

Co. υγιεινής διατροφής Anhui kangbote, ΕΠΕ

KBT είναι εξειδικευμένο στην έρευνα & την ανάπτυξη, μάρκετινγκ των φυσικών προϊόντων υγείας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες ΜΙΑΣ λύσης ΣΤΑΣΕΩΝ, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Βοηθήστε τους πελάτες μας για το σχέδιο συσκευασίας, εγγραφή εγγράφων και αναπτύξτε τους νέους τύπους.

Ειδήσεις

June 4, 2021

Λογικά αντίμετρα στο δεύτερο κύμα covid-19

Η ημερομηνία πίσω στο τέλος του περασμένου χρόνου, κανένας συνειδητοποίησε ότι το coronavirus θα μπορούσε να είναι ότι μολυσματικός και καταστρεπτικός στη ζωή και την οικονομία. Αν και Wuhan ανακτήθηκε από την πανδημία και ο αριθμός μολυσμένων ανθρώπων μειώθηκε στο επίπεδο εκατοντάδων, η πλειοψηφία των δυτικών χωρών πάσχει ακόμα από αυτήν την ασθένεια. Είναι εύκολο να αισθανθεί συντριμμένο με όλες τις πληροφορίες που ακούμε και βλέπουμε για το coronavirus. Είναι σημαντικό να είναι γνωστό ότι δεν είναι όλες οι πληροφορίες που δημοσιεύονται για τον ιστοχώρο ή την εφημερίδα αλήθεια. Η παραπλάνηση των σχολίων και των εκθέσεων διαδίδει γρήγορα και ξυπνά την αβεβαιότητα στην κρίση μας.

 

Ελλείψει της θεραπείας ή του εμβολίου coronavirus, οι επιστήμονες ερευνούν εάν η βιταμίνη d μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης covid-19 ή τη δριμύτητα της ασθένειας. Πράγματι, η ιδέα της λήψης μιας βιταμίνης για να αποκρούσει τη μόλυνση covid-19 είναι βεβαίως ελκυστική. Σύμφωνα με την ανάλυση τάσεων Google, η υγιεινή διατροφή υποστήριξης ασυλίας ζεσταίνεται στις χώρες με την αυστηρή epidamic κατάσταση.

 

Τα ανόργανα άλατα και οι βιταμίνες όπως τον ψευδάργυρο, την βιταμίνη C και τη βιταμίνη d είναι κρίσιμα για την ευημερία και λειτουργούν για να προωθήσουν τη γενικές υγεία και τη καθημερινή ζωή μας διαιτητικές. Οι βιταμίνες ενισχύουν την ασυλία ανθρώπινων σωμάτων ενώ λιγότερο αποτελεσματικές στη θεραπεία του coronavirus. Το ίδιο πράγμα ισχύει για τη χρήση των πράσινων συμπληρωμάτων τσαγιού ή Echinacea που δεν αποτρέπουν τα άτομα από να πάρουν τον ιό. Οι ζωηρές ταμπλέτες βιταμίνης C είναι καλύτερες για το υψηλού κινδύνου όφελος πληθυσμών και του παιδιού από τη διασκεδάζοντας διαδικασία διάλυσης και τη μοναδική γεύση της.

 

Η αποτελεσματικότερη μέθοδος για να αποφύγει μόλυνση από COVID19 είναι να μειωθούν τα κόμματα ή οι συλλογές. Η βιταμίνη C είναι ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό που είναι γνωστό για τα πολλαπλάσια οφέλη για την υγεία του. Το σημαντικότερο όφελος αυτής της βιταμίνης είναι ότι λειτουργεί στη βελτίωση της ασυλίας του σώματός σας όταν λαμβάνεται στα σωστά ποσά. Εάν η κανονική διατροφή σας στερείται τα λαχανικά και τα φρούτα, μπορείτε να πάρετε τις ταμπλέτες βιταμίνης C, και περισσότερων που μπορούν να συμπληρώσουν ανώμαλο διαιτητικό σας.

 

Η μόνη αποδεδειγμένη ιατρική - το εμβόλιο covid-19 είναι ακόμα υπό κλινική δοκιμή στο εργαστήριο, δεν υπάρχουν κανένα τρόφιμο ή το συμπλήρωμα μπορεί να σας προστατεύσει από το coronavirus αυτήν την περίοδο. Εντούτοις, η κατοχή μιας ισορροπημένης διατροφής είναι σημαντική στην υποστήριξη της άνοσης λειτουργίας και μπορεί θετικά να επηρεάσει τη δυνατότητα του σώματος να παλεψει τη μόλυνση.

 

Όταν τα συμπληρώματα υγείας, Kangbote είναι ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα που προσφέρει κατά τη διάρκεια των ετών ποικίλα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης. Αυτές οι ταμπλέτες προέρχονται την βιταμίνη C από τις οργανικές πηγές μαζί με τα εκχυλίσματα του ψευδάργυρου που δίνει εσείς πρόσθεσαν τη διατροφή. Όντας φυσικά πλούσιες σε αντιοξειδωτικοους, αυτές οι ταμπλέτες βοηθούν στη βελτίωση της γενικής υγείας του σώματός σας.

Στοιχεία επικοινωνίας