Κίνα Ζωηρή ταμπλέτα βιταμίνης C κατασκευαστής

Co. υγιεινής διατροφής Anhui kangbote, ΕΠΕ

KBT είναι εξειδικευμένο στην έρευνα & την ανάπτυξη, μάρκετινγκ των φυσικών προϊόντων υγείας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες ΜΙΑΣ λύσης ΣΤΑΣΕΩΝ, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Βοηθήστε τους πελάτες μας για το σχέδιο συσκευασίας, εγγραφή εγγράφων και αναπτύξτε τους νέους τύπους.

Ειδήσεις

June 4, 2021

Πώς να πάρει το λ-carnitine αποτελεσματικότερα – καλύτερος τρόπος να χαθεί το βάρος

Το λ-carnitine είναι ένα θρεπτικό στοιχείο που μπορεί να προωθήσει το μετασχηματισμό του λίπους στην ενέργεια. Το κόκκινο κρέας είναι η κύρια πηγή λ-carnitine. Οι ισορροπημένες καθημερινές διατροφές περιέχουν ήδη 5-100mg του λ-carnitine, αλλά στο μέσο όρο το πρόσωπο μπορεί μόνο να πάρει 50 mg του λ-carnitine από διαιτητικό ανά ημέρα, και ακόμα λιγότερο για τους χορτοφάγους.

 

Εκτός από το γνωστό όφελος – χάστε το βάρος, υπάρχουν περισσότερα benefirts από αυτό το υλικό. Το λ-carnitine έχει μια δευτεροβάθμια λειτουργία της βοήθειας να αφαιρεθούν μερικές ουσίες παλιοπραγμάτων από τα κύτταρα για να τους αποτρέψει από τη συσσώρευση και την πρόκληση των ασθενειών.


τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να πάρει το λ-carnitine αποτελεσματικότερα – καλύτερος τρόπος να χαθεί το βάρος  0

Το λ-carnitine μπορεί να βοηθήσει με μερικά indexs της υγείας καρδιών, αν και η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Πάρτε το συμπλήρωμα λ-carnitine κάνει μια θετική επίδραση στη βελτίωση των επιπέδων λ-carnitine σε μια αποτυχούσα καρδιά, η οποία θα μπορούσε να ανακτήσει τη συνθήκη υγιεινής καρδιών σε μια σύντομη περίοδο μετά από να πάσσει από ένα κτύπημα καρδιών. Η συμπλήρωση μπορεί επίσης να βοηθήσει με τα συμπτώματα της συγκοπής καρδιάς, όπως ο θωρακικός πόνος και η αρρυθμία. Οι ταμπλέτες λ-carnitine εμπορικών σημάτων Kangbote παρέχουν το απαραίτητο nutrilite για μια υγιή απώλεια βάρους διαιτητική.

 

Κατά περιόδους, οι θεραπείες του καρκίνου, όπως η χημειοθεραπεία μπορούν να αναγκάσουν ένα πρόσωπο για να γίνουν ανεπαρκές στο λ-carnitine. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα συμπληρώματα λ-carnitine μπορούν να βοηθήσουν να μειώσουν τα συμπτώματα όπως η κούραση και η αδυναμία.

 

Οι ερευνητές μελετούν αυτήν την περίοδο την ένωση ως πιθανό τρόπο να αποτρέψει η ζημία ιστού λόγω της χημειοθεραπείας, αλλά αυτή η έρευνα είναι στα πρώτα στάδια.

 

Σαν βοήθεια νεφρών και συκωτιού να δημιουργήσει και να χρησιμοποιήσει το λ-carnitine, η ασθένεια σε αυτά τα όργανα ή η αποτυχία οργάνων μπορεί να οδηγήσει στην ανεπάρκεια λ-carnitine. Οι γιατροί μπορούν να συστήσουν τη συμπλήρωση λ-carnitine σε αυτές τις περιπτώσεις για να υποστηρίξουν τη λειτουργία των νεφρών και του συκωτιού και να αποτρέψουν την ανεπάρκεια.

 

 

Πιθανή παρενέργεια

1. αρμοσφίκτες στομαχιών

2. ναυτία

3. εμετός

4. διάρροια

Λόγω της διαφοράς του μεμονωμένου συντάγματος, το λ-carnitine δεν είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους. Όταν οι προαναφερθείσες παρενέργειες εμφανίζονται, σταματήστε βασισμένα τα στο λ-carnitine προϊόντα ή τα φάρμακα αδυνατίσματος αμέσως και επιδιώξτε τις ιατρικές συμβουλές.

 

Άκρες

Αν και μπορούμε να φάμε το μεσημεριανό γεύμα κανονικά κατά τη διάρκεια της περιόδου απώλειας βάρους, δεν μπορούμε ακόμα να φάμε πάρα πολύ. Μπορούμε να προσπαθήσουμε να φάμε το κατά το ήμισυ πλήρες μεσημεριανό γεύμα κατά τη διάρκεια της περιόδου απώλειας βάρους. Και κατά τη διάρκεια της περιόδου απώλειας βάρους, το πρόγευμα πρέπει να είναι κανονικό ως συνήθως, επειδή το πρόγευμα είναι πολύ σημαντικό για το ανθρώπινο σώμα, εφ' όσον δεν παρατρώει, δεν τρώει τα πλούσια σε λίπη ή πλούσια σε λίπη τρόφιμα είναι ΕΝΤΑΞΕΙ. Είναι καλύτερο να υπάρξει το σύνολο 8 σημείων για κάθε γεύμα. Μπορείτε να πιείτε το περισσότερο νερό ή γιαούρτι, να φάτε περισσότερα φρούτα και άλλα χονδροειδή τρόφιμα ινών, και να φάτε επιλεκτικά περισσότερο τσίλι. Δεν μπορείτε να φάτε πρίν πηγαίνετε στο κρεβάτι. Πρέπει να συνεχίσετε κάθε μέρα.

Στοιχεία επικοινωνίας