Κίνα Ζωηρή ταμπλέτα βιταμίνης C κατασκευαστής

Co. υγιεινής διατροφής Anhui kangbote, ΕΠΕ

KBT είναι εξειδικευμένο στην έρευνα & την ανάπτυξη, μάρκετινγκ των φυσικών προϊόντων υγείας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες ΜΙΑΣ λύσης ΣΤΑΣΕΩΝ, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Βοηθήστε τους πελάτες μας για το σχέδιο συσκευασίας, εγγραφή εγγράφων και αναπτύξτε τους νέους τύπους.

Περίπου εμείς

Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
1 2 3 4 5
Anhui kangbote Health Food Co., Ltd
 • Οι μορφές δόσης μας περιλαμβάνουν: Σκόνες, κόκκοι, σκληρές κάψες, ταμπλέτες: ντυμένες ταμπλέτες, ζωηρές ταμπλέτες, και μασητές ταμπλέτες.

 • Είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα συμπληρωμάτων ποιοτικών τροφίμων/υγείας στους πελάτες μας acctoss η σφαίρα

 • Ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας από το 2005. Πάνω από 16 εμπειρία έτους στη παραγωγή προϊόντων υγείας

 • Έχουμε μια ομάδα των πολύ καλά καταρτισμένων και delligent θρεπτικών καινοτόμων, των εμπόρων και των εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι επέτρεψαν σε μας για να παρέχουν τα ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες

Παίρνω Ζωηρή ταμπλέτα βιταμίνης C & Ταμπλέτες βιταμινών D3 Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
 • Εξαγωγέας
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες : Προσαρμόστε το εμπορικό σήμα
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 100~100
 • Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-25,000,000
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2005
 • Εξαγωγή pc : 50% - 60%

 

Περίπου Kangbote

 

Η συνεργασία υγιεινής διατροφής KBT που περιορίζεται είναι προμηθευτής λύσης στη nutraceutical βιομηχανία από το 2005 από την Κίνα. είμαστε ειδικευμένοι στην έρευνα & την ανάπτυξη, μάρκετινγκ των φυσικών προϊόντων υγείας. Έχουμε αναπτύξει διάφορες γραμμές ιδιόκτητων φυσικών προϊόντων υγείας για να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να διατηρήσουν και να βελτιώσουν την υγεία.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες ΜΙΑΣ λύσης ΣΤΑΣΕΩΝ, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Βοηθήστε τους πελάτες μας για το σχέδιο συσκευασίας, εγγραφή εγγράφων και αναπτύξτε τους νέους τύπους. Εμείς δεσμευμένοι στην παροχή των υπηρεσιών ασφαλίστρου στους πελάτες. Οι μορφές δόσης μας περιλαμβάνουν: Σκόνες, κόκκοι, σκληρές κάψες, ταμπλέτες: ντυμένες ταμπλέτες, ζωηρές ταμπλέτες, και μασητές ταμπλέτες.

KBT επιβάλλει αυστηρά τα πρότυπα πιστοποίησης της κκπ, πέρασε επίσης την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 για να εξασφαλίσει ότι η ποιότητα των προϊόντων ανταποκρίνεται στα εθνικά πρότυπα. Haccp και εγγραφή U.S.FDA.

Με την ανάπτυξη και την επέκταση της επιχείρησης, KBT έχτισε το δεύτερο εργοστάσιό του το 2017. Αυτό μας βοήθησε για να τελειώσει τις διαταγές των πελατών σε μια σύντομη χρονική ανοχή. Για να παρέχουν τους πελάτες η υψηλότερη υπηρεσία και η καλύτερη ποιότητα, έξω επιχείρηση δίνουν προσοχή πολύ στη λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένης της υψηλού επιπέδου ποιότητας των προϊόντων και του ευρέος φάσματος των προϊόντων. Ο cOem είναι ευπρόσδεκτος σε μας! Μην διστάστε να στείλετε μια έρευνα για να μας έρθει σε επαφή με! Ο διεθνής πωλητής μας θα σας παράσχει καλύτερες υποστήριξη και υπηρεσίες

.

 

Διάσκεψη KBT

Κίνα Anhui kangbote Health Food Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Πιστοποιητικό KBT

Κίνα Anhui kangbote Health Food Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Εργαστήριο KBT

Κίνα Anhui kangbote Health Food Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Στοιχεία επικοινωνίας