Ένας πιό ζωηρές ταμπλέτες, υγιέστερες!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Ζωηρές ταμπλέτες βιταμίνης C για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ζωηρές ταμπλέτες βιταμίνης C για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτό είναι την πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε, έχουν το καταπληκτικό εργοστάσιο με το μεγάλο αγαθό προϊόντων workshops.the tasts, και η συσκευασία συμπαθώ πολύ much.most importanly, δεν κάνουν ποτέ την καθυστέρηση ναυτιλίας…

—— Λευκό του John

Έχουν πραγματικά τα καλά προϊόντα. Η αγορά μου κυρίως για τη θηλυκή ιδιωτική προσοχή θέσεων, βοήθησαν πραγματικά πολλή για το πρόβλημα ιδιωτικής θέσης τους, είμαι ευτυχής να συνεργαστώ με αυτήν την επιχείρηση…

—— Thomas Kirstie

Αυτή η επιχείρηση έχει μια μεγάλη ομάδα πωλήσεων, με βοήθησαν για την τεκμηρίωση για τον κατάλογο και απαντούν εγώ αμέσως οποτεδήποτε και να τις καλώ….

—— Faisal Karim

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Προκειμένου να ικανοποιηθεί η γρήγορα αυξανόμενη απαίτηση εσωτερικού και των διεθνών αγορών, η επιχείρησή μας έχει ενισχύσει ήδη τη γραμμή παραγωγής 2 που μπορεί προϊόν 3 δισεκατομμύριο ταμπλέτες ζωηρού, μιας σειράς υγιεινής διατροφής και του απολυμαντικού προϊόντος. Αυτό το πρόγραμμα έχει απαριθμηθεί ως βασικό κατασκευαστικό πρόγραμμα Henan «το δωδέκατο πενταετές σχέδιο» από Henan την επιτροπή ανάπτυξης και μεταρρύθμισης, και έλαβε την οικονομική ενίσχυση 800.000 NCY του χαρακτηριστικού κεφαλαίου βιομηχανίας Henan το 2010. Και κερδίστε ένα βραβείο επιστήμης & τεχνολογίας περίπου 2 εκατομμύριο CNY από την κυβέρνηση Henan το 2016.

   

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., LtdZhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., LtdZhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., LtdZhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., LtdZhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Η φαρμακευτική Co. προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης Biocaro Zhengzhou, ΕΠΕ έχει την καλή δυνατότητα να αναπτυχθεί ανεξάρτητα, εμείς cOem και ODM για πολλά μεγάλη επιχείρηση στην Κίνα και oversea την επιχείρηση. Όπως η ομάδα Renhe, Longrich, CSPC, η ομάδα Enwei, το φαρμακείο LBX και το φαρμακείο Yifeng και ούτω καθεξής, και έχουν ενισχύσει τη συνεργασία με πολλά όργανο και πανεπιστήμια επιστημονικής έρευνας από εσωτερικός και υπερπόντιος. Η επιχείρησή μας δίνει υψηλή προσοχή στην ανάπτυξη τεχνολογίας και προστατεύει των ανεξάρτητων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, και κατέχουμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και σχεδίου. Έχουμε μια υγιεινή διατροφή, τα τρόφιμα και μια απολυμαντική γραμμή παραγωγής προϊόντων κκπ, και έχουμε επίσης τη ικανότητα παραγωγής και την τεχνολογία των ζωηρών διαλυτών κόκκων、 ταμπλετών、μάσημα του προφορικού υγρού、 λοσιόν、 κ.λπ. χαπιών、 αλοιφών、 καψών ταμπλετών、、 patche.

   

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

   

  Είμαστε ο καλύτερος επαγγελματικός κατασκευαστής της ζωηρής ταμπλέτας που πήρε τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας πιό πολύ, ποικιλία πιό ολόκληρη και πήρε τα επίσημα έγγραφα τα περισσότερα στον εσωτερικό. Τον Αύγουστο του 2011, ο πρώτος ζωηρό προετοιμασιών ερευνητικό κέντρο εφαρμοσμένης μηχανικής προετοιμασιών ερευνητικού κέντρο-Zhengzhou ζωηρό είχε περάσει την αναθεώρηση της επιτροπής ανάπτυξης και μεταρρύθμισης Henan, και το yuan επίδομα 300.000 που εκδόθηκε κερδίζει από Zhengzhou την κυβέρνηση που εξετάζει την ποιότητα των προϊόντων και την ειδική απαίτηση της ζωηρής προετοιμασίας για την εξαγωγή της κινεζικής βοτανικής ιατρικής.

   

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

 • Ε & Α

  Η φαρμακευτική Co. προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης Biocaro Zhengzhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε τον Απρίλιο του 2000 με το κεφάλαιο εγγραφής 50 CNY, 000, 000. Τοποθετημένος υψηλή Zhengzhou στην εθνική & περιοχή βιομηχανικής ανάπτυξης τεχνολογίας. Η επιχείρησή μας είναι βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύτηκε στην έρευνα και την ανάπτυξη των τρέφοντας τροφίμων τροφίμων、 υγειονομικής περίθαλψης και των απολυμαντικών προϊόντων κ.λπ.

   

  Η επιχείρησή μας αναπτύσσει γρήγορα να οδηγήσει από τη τεχνολογική καινοτομία. Αρχίσαμε με 500.000 CNY, αλλά τώρα το καθαρό προτέρημά μας έχει φθάσει στις δεκάδες των εκατομμυρίων yuan. Πήραμε την επικύρωση βάσεων τροφίμων FDA, της κκπ, QS και εξαγωγής το ένα μετά το άλλο. Μεταξύ της ίδιας βιομηχανίας, η επιχείρησή μας είναι η πρόωρος μέσα χώρα μας και μοναδική επιχείρηση στην επαρχία Henan που πήρε την επικύρωση από τον ανώτατο προσδιορισμό αρχής τρία του κρατικού Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων, της τεχνικής επίβλεψης και της επιθεώρησης και της καραντίνας προϊόντων εισαγωγών και εξαγωγής.

   

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

   

  Η φαρμακευτική Co. προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης Biocaro Zhengzhou, ΕΠΕ έχει την καλή δυνατότητα να αναπτυχθεί ανεξάρτητα, και έχει ενισχύσει τη συνεργασία με πολλά όργανο και πανεπιστήμια επιστημονικής έρευνας από εσωτερικός και υπερπόντιος. Η επιχείρησή μας δίνει υψηλή προσοχή στην ανάπτυξη τεχνολογίας και προστατεύει των ανεξάρτητων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, και κατέχουμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και σχεδίου. Έχουμε μια υγιεινή διατροφή, τα τρόφιμα και μια απολυμαντική γραμμή παραγωγής προϊόντων κκπ, και έχουμε επίσης τη ικανότητα παραγωγής και την τεχνολογία του ζωηρού ταμπλετών、 διαλυτού κόκκων、 μασήματος λοσιόν、 κ.λπ. χαπιών、 αλοιφών、 καψών、、 ταμπλετών、 προφορικού υγρού patche. Είμαστε ο καλύτερος επαγγελματικός κατασκευαστής της ζωηρής ταμπλέτας που πήρε την ανεξάρτητη πνευματική ιδιοκτησία Δικαιώματα πιό πολύ, ποικιλία πιό ολόκληρη και που αποκτάται τα επίσημα έγγραφα τα περισσότερα στον εσωτερικό. Τον Αύγουστο του 2011, ο πρώτος ζωηρό προετοιμασιών ερευνητικό κέντρο εφαρμοσμένης μηχανικής προετοιμασιών ερευνητικού κέντρο-Zhengzhou ζωηρό είχε περάσει την αναθεώρηση της επιτροπής ανάπτυξης και μεταρρύθμισης Henan, και το yuan επίδομα 300.000 που εκδόθηκε κερδίζει από Zhengzhou την κυβέρνηση που εξετάζει την ποιότητα των προϊόντων και την ειδική απαίτηση της ζωηρής προετοιμασίας για την εξαγωγή της κινεζικής βοτανικής ιατρικής.

   

  Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou Biocaro Pharmaceutical & Health-care Products Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Annie Lee

Τηλ.:: 86--15136280823

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)